Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético weken zonder Diego Costa na operatie

Atlético weken zonder Diego Costa na operatie

3 dec 2018, 13:15

MADRID (ANP) - Atlético Madrid moet het de komende weken doen zonder spits Diego Costa. De Spaanse international laat zich in zijn geboorteland Brazilië opereren aan zijn linkervoet. Costa heeft daar al een tijdje last van, het gevolg van een trap op zijn voet.

De dertigjarige spits van Atlético werd jaren geleden al eens geopereerd aan een gebroken middenvoetsbeentje. Hij heeft nu op dezelfde plek weer pijn. Costa speelde een aantal weken met pijn door, maar heeft na overleg met de medische staf van Atlético toch besloten zich te laten opereren.

De bonkige spits maakte in elf competitieduels pas één doelpunt, onlangs in de topper tegen FC Barcelona (1-1). Sinds zijn terugkeer bij Atlético, na enkele jaren bij Chelsea, scoort Costa sowieso aanzienlijk minder makkelijk dan gedurende zijn eerste periode in Madrid. De ploeg van trainer Diego Simeone staat in La Liga op de derde plaats, drie punten achter koploper Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.