Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Atlético vernedert Real Madrid in oefenduel met 7-3

VIDEO: Atlético vernedert Real Madrid in oefenduel met 7-3

27 juli 2019, 10:40

Atlético Madrid heeft stadgenoot Real vernederd tijdens een verhitte oefenwedstrijd op Amerikaanse bodem. De ploeg van trainer Diego Simeone versloeg de 'Koninklijke' in East Rutherford (New Jersey) met 7-3. Diego Costa maakte vier doelpunten, maar hij werd na ruim een uur spelen ook met rood van het veld gestuurd vanwege een vechtpartij met Dani Carvajal. Die verdediger van Real moest ook vertrekken.

Bij rust stond het al 5-0 voor Atlético. Costa opende gelijk in de eerste minuut de score, waarna topaankoop João Félix (voor 126 miljoen euro overgekomen van Benfica) er kort daarna 2-0 van maakte. Angel Corea tekende voor de derde treffer, waarna Costa in de eerste helft nog twee keer scoorde. De spits van Atlético maakte kort na rust zijn vierde treffer. Real Madrid, met onder anderen de zomeraankopen Eden Hazard en Luka Jovic in de basis, kon pas na een uur iets terugdoen via Nacho. Vitolo tekende voor de 7-1, waarna Karim Benzema (strafschop) en Javi Hernández de score nog iets dragelijker maakten voor Real.

"Atlético was in alles beter, meer valt er niet over te zeggen", zei trainer Zinedine Zidane van Real. "Dit was een oefenwedstrijd. Op 17 augustus, bij de start van de competitie, moeten we er klaar voor zijn."

René over juichende Simeone: 'Debiel!'

René over juichende Simeone: 'Debiel!'
1:51
René over juichende Simeone: 'Debiel!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.