Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético-verdediger Trippier tien weken geschorst

Atlético-verdediger Trippier tien weken geschorst

23 dec 2020, 16:05

Verdediger Kieran Trippier van Atlético Madrid is voor liefst tien weken uitgesloten van alle voetbalactiviteiten. De Engelse international moet bovendien een boete van zo'n 77.000 euro betalen omdat hij de regels wat betreft het gokken op voetbalwedstrijden heeft overtreden.

De Engelse voetbalbond FA kwam de overtredingen al in 2019 op het spoor en nodigde Trippier uit voor een hoorzitting. Die ontkende de zeven aantijgingen maar een commissie oordeelde dat er voor vier daarvan voldoende bewijs was. De schorsing wordt door wereldvoetbalbond FIFA overgenomen en geldt daarom wereldwijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.