Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético speelt gelijk tegen Sevilla

Atlético speelt gelijk tegen Sevilla

6 jan 2019, 19:15

SEVILLA (ANP) - Atlético Madrid heeft een aanval van Sevilla op de tweede plaats afgeslagen. Het elftal van trainer Diego Simeone speelde met 1-1 gelijk tegen de nummer drie van La Liga.

Wissam Ben Yedder hielp Sevilla voor eigen publiek aan een voorsprong. Antoine Griezmann schoot Atlético Madrid op gelijke hoogte. De Fransman trof doel met een fraai genomen vrije trap. Quincy Promes mocht in de 79e minuut invallen bij Sevilla. Griezmann miste in de slotfase nog een mooie kans op de 1-2. Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz had maar liefst elf gele kaarten nodig om het duel in goede banen te leiden.

Barcelona kan zondagavond al profiteren van het puntenverlies van de twee voornaamste concurrenten. De koploper begint om 20.45 uur aan een uitduel met Getafe. Barcelona kan de voorsprong op Atlético Madrid vergroten tot vijf punten en zeven punten afstand nemen van Sevilla.

Ook Real Madrid komt zondag in actie. De tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Champions League heeft een zege op Real Sociedad nodig om in punten gelijk te komen met Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.