Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético sneert naar Real na omstreden penaltymoment

Atlético sneert naar Real na omstreden penaltymoment

25 feb 2019, 12:01

Atlético Madrid heeft op Twitter de spot gedreven met de omstreden penalty die Real Madrid kreeg op bezoek bij Levante. Casemiro ging gisteravond op theatrale wijze naar de grond en Atlético was het duidelijk niet eens met de beslissing hier een strafschop voor te geven.

‘De nacht van de Oscars is groot begonnen. #NeverEndingStory,' schreef de Madrileense club op Twitter, verwijzend naar de uitreikingen van de Oscars, die op dezelfde avond plaatsvonden.

Dani Carvajal, verdediger van Real Madrid, reageerde op de Tweet van Atléti. Hij schreef: ‘Ik beveel ‘Corazón de la Décima’ en ‘Undécima’ aan. Ik heb ze op dvd!’ In ‘Corazón de la Décima’ en ‘Undécima’ zijn de Champions League-overwinningen van Real Madrid op Atlético uit 2014 en 2016 te zien.

In gesprek met Marca gaf Carvajal aan dat hij 'van 25 meter afstand al hoorde dat Casemiro geraakt werd.'

Bekijk hier zelf het omstreden penaltymoment:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.