Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético neemt Morata van Chelsea over

Atlético neemt Morata van Chelsea over

28 jan 2019, 17:58

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft de selectie versterkt met Álvaro Morata. De 26-jarige aanvaller komt over van Chelsea, dat onlangs de Argentijn Gonzalo Higuaín van AC Milan over nam. Morata wordt voor anderhalf jaar gehuurd door de club waar hij de jeugdopleiding doorliep.

De 26-jarige voetballer kwam eerder uit voor Real Madrid en Juventus. Voor Chelsea scoorde hij dit seizoen in de competitie vijf keer. Als international speelde hij tot dusverre 27 wedstrijden voor Spanje. Daarin scoorde Morata dertien keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.