Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético mist aanvoerder Koke in finale Supercup

Atlético mist aanvoerder Koke in finale Supercup

10 jan 2020, 12:02

Atlético Madrid moet het zondag in de finale van het toernooi om de Spaanse Supercup doen zonder aanvoerder Koke. De Spaanse middenvelder kampt met een hamstringblessure. Koke zette Atlético donderdag als invaller op voorsprong in de halve finale tegen FC Barcelona.

De Madrileense captain was direct na rust in het veld gekomen en tekende binnen een minuut voor de 1-0. Koke moest zich in de 72e minuut bij een achterstand van 2-1 geblesseerd laten vervangen. In de slotfase pakte Atlético alsnog de winst, dankzij doelpunten van Alvaro Morata en Angel Correa (3-2). De ploeg van trainer Diego Simeone neemt het zondag in de finale in de Saudische stad Jeddah op tegen stadgenoot Real Madrid, dat Valencia met 3-1 versloeg.

De Spaanse voetbalbond heeft de strijd om de Spaanse Supercup in een toernooivorm gegoten. Saudi-Arabië mag het toernooi in ieder geval drie jaar huisvesten. Het levert de Spaanse bond naar verluidt jaarlijks zo'n 40 miljoen euro op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.