Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid wint dankzij eigen doelpunt ook in Valencia

Atlético Madrid wint dankzij eigen doelpunt ook in Valencia

28 nov 2020, 19:21

Atlético Madrid heeft de uitwedstrijd tegen Valencia met 1-0 gewonnen dankzij een eigen doelpunt van de thuisploeg. Toni Lato, die vorig seizoen nog kort aan PSV werd verhuurd, werkte 10 minuten voor tijd een voorzet ongelukkig achter zijn eigen doelman Jaume Domenech, de concurrent van de nu geblesseerde Jasper Cillessen.

De Belg Yannick Carrasco gaf de bal in de 79e minuut hard voor, maar wist geen ploeggenoot te bereiken. Lato kreeg de bal tegen zijn rechterscheenbeen en via de binnenkant van de paal verdween de bal in zijn eigen doel.

Voor Atlético Madrid betekende het al de zesde zege op rij. De Madrilenen wonnen vorige week met dezelfde cijfers van FC Barcelona. Atlético kwam in punten op gelijke hoogte van Real Sociedad, dat zondag nog de thuiswedstrijd tegen Villarreal wacht.

Atlético-keeper Jan Oblak speelde zijn 200e duel in La Liga. Daarin hield hij 111 keer de nul. Geen enkele andere keeper in de Spaanse competitie komt daarbij sinds maart 2015, toen Oblak zijn debuut maakte, in de buurt. Marc-André ter Stegen, de keeper van FC Barcelona, kwam sindsdien tot 64 'clean sheets'.

Atlético Madrid speelde eerder deze week een thuiswedstrijd tegen Lokomotiv Moskou in de Champions League. Bekijk hier de samenvatting!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.