Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid verspeelt in hectisch duel twee punten bij Getafe

Atlético Madrid verspeelt in hectisch duel twee punten bij Getafe

14 mrt 2021, 00:04

Koploper Atlético Madrid is in de Spaanse voetbalcompetitie weer iets van de grote voorsprong kwijtgeraakt. In een hectisch duel bij Getafe liet het elftal van trainer Diego Simeone veel kansen onbenut: 0-0.

Getafe, dat vorig seizoen Ajax uitschakelde in de Europa League, deed er alles aan Atlético het voetballen onmogelijk te maken. De Madrilenen wisten desondanks voor rust de nodige mogelijkheden te creëren, maar de bal ging er niet in.

In de 70e minuut maakte vleugelverdediger Allan Nyom uit Kameroen aan de zijlijn een zware overtreding op de Braziliaan Renan Lodi. De scheidsrechter gaf eerst geel, maar was er na het zien van televisiebeelden al snel uit dat rood meer op z'n plaats was.

De druk van Atlético op het doel van Getafe werd nog groter. Luis Suárez leek doelman David Soria met een boogbal te passeren, maar de paal bracht redding. Daarna kreeg Moussa Dembélé nog een enorme kans, maar hij kopte net naast.

Eerder op zaterdag won Real Madrid moeizaam van Elche (2-1). Atlético heeft nu nog 6 punten meer dan de stadgenoot. FC Barcelona kan maandag bij winst op SD Huesca op 4 punten van Atlético komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.