Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid verliest ook in La Liga

Atlético Madrid verliest ook in La Liga

16 mrt 2019, 21:32

BILBAO (ANP) - Atlético Madrid heeft de uitschakeling in de Champions League door Juventus slecht verwerkt. Vier dagen na de zeperd in Turijn (3-0) ging de ploeg van trainer Diego Simeone in de Spaanse competitie ook onderuit bij Athletic Bilbao: 2-0. Spits Iñaki Williams zette de thuisclub in de 73e minuut op voorsprong en invaller Kenan Kodro besliste even later het duel in stadion San Mamés.

Atlético moest in Turijn vooral buigen voor Cristiano Ronaldo, die met een hattrick de nederlaag in Madrid (2-0) wegpoetste en Juventus naar de laatste acht leidde. Daarin neemt de 'Oude Dame' het op tegen Ajax.

De Madrileense ploeg van Simeone staat in La Liga nog steeds op de tweede plaats, maar koploper FC Barcelona kan het verschil zondag vergroten tot tien punten als het wint bij Real Betis. Real Madrid naderde de stadgenoot tot op twee punten door Celta de Vigo met 2-0 te verslaan bij de rentree van trainer Zinedine Zidane op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.