Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid lijft Morata definitief in

Atlético Madrid lijft Morata definitief in

6 juli 2019, 16:27

Atlético Madrid heeft de Spaanse aanvaller Alvaro Morata overgenomen van Chelsea. De 26-jarige spits zal komend seizoen nog op huurbasis uitkomen voor de Spaanse club. In de zomer van 2020 is de transfer van de 31-voudige international definitief.

Morata speelde als tiener al even voor Atlético, maar rondde zijn jeugdopleiding af bij rivaal Real Madrid waar hij ook als prof debuteerde. Na een uitstapje naar Juventus streek hij in 2017 bij Chelsea neer. De Londense club leende hem vanaf begin dit jaar al uit aan Atlético.

Atlético Madrid is deze zomer zeer actief op de spelersmarkt, met de inkomende transfers van João Félix (Benfica), Marcos Llorente (Real Madrid), Felipe en Héctor Herrera (beiden FC Porto). Onder anderen Diego Godín (Inter), Rodri (Manchester City) en Lucas Hernández (Bayern München) verlieten de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.