Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid koploper na zege op Valladolid

Atlético Madrid koploper na zege op Valladolid

5 dec 2020, 22:04

Atlético Madrid heeft zaterdag de zevende competitiezege op rij geboekt. De ploeg van coach Diego Simeone had het lastig met Real Valladolid, maar won met 2-0. Thomas Lemar en invaller Marcos Llorente waren de doelpuntenmakers en bezorgden Atlético daarmee voorlopig de koppositie in La Liga.

Bij Atlético maakte Luis Suárez zijn rentree nadat hij in de interlandperiode bij de Uruguayaanse ploeg een coronabesmetting had opgelopen. Ook met de teruggekeerde aanvaller slaagde de thuisploeg er zelden in in de buurt van het doel van Jordi Masip te komen. Simeone, die spelers had willen sparen voor het belangrijke Champions Leagueduel met Salzburg, was ontevreden en stond op het punt João Felix en Koke te laten invallen toen Lemar op aangeven van Kieran Trippier scoorde. Saúl en Ángel Correa gingen alsnog naar de kant en zagen hoe Llorente het duel in de 72e minuut besliste.

Atlético heeft 26 punten uit tien duels en lost Real Sociedad (24 uit 11) af aan kop. De Basken spelen zondag nog wel tegen Alavés.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.