Terug

Volg Vandaag Inside

'Atlético Madrid kan Cavani niet betalen'

'Atlético Madrid kan Cavani niet betalen'

31 jan 2020, 11:27

Aanvaller Edinson Cavani zal deze winter Paris Saint-Germain niet verruilen voor Atlético Madrid. Volgens de Franse sportkrant L'Equipe had de Spaanse club gehoopt Thomas Lemar in de winterse transferperiode te verkopen. Dat lijkt niet te lukken, waardoor Atlético Madrid de vraagprijs, naar schatting 20 miljoen euro, niet kan opbrengen.

Atlético had al twee keer een bod gedaan op de Uruguayaan, wiens contract komende zomer afloopt. De clubtopscorer aller tijden van PSG loopt, wanneer hij voor het eind van deze maand niet weg is uit Parijs, dan transfervrij de deur uit.

Cavani is bij Paris Saint-Germain geen eerste keus voor trainer Thomas Tuchel, die de voorkeur geeft aan de Argentijn Mauro Icardi. Die vormt normaal gesproken een voorhoede met Neymar en Kylian Mbappé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.