Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid, Internazionale en Lazio Roma tonen interesse in Giménez

Atlético Madrid, Internazionale en Lazio Roma tonen interesse in Giménez

27 apr 2023, 12:23

Santiago Giménez heeft interesse opgewekt bij Atlético Madrid, SS Lazio en FC Internazionale Milano. Lazio Roma zou zelfs al een bod op de aanvaller voorbereiden, dat melden de Spaanse krant AS en het Mexicaanse TUDN.

Giménez wist namens Feyenoord 20 keer ter scoren in 41 officiële duels. Voordat hij naar Europa vertrok was de spits ook al topscorer in Mexico, daar maakte hij vijf goals namens CD Cruz Azul.

Nu wordt de naam van Giménez dus in verband gebracht met clubs als Lazio Roma, Atlético Madrid en Inter Milan. De interesse van Lazio zou al aardig concreet zijn. De Romeinen zouden op korte termijn een bod van 18 miljoen euro willen uitbrengen op de Feyenoorder. De vader van Giménez wil binnenkort in gesprek met de algemeen directeur van Feyenoord, Dennis te Kloeze, om de aanbiedingen door te nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.