Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid haalt Carrasco terug uit China

Atlético Madrid haalt Carrasco terug uit China

31 jan 2020, 14:32

Yannick Carrasco keert terug bij Atlético Madrid. De Spaanse voetbalclub huurt de 26-jarige Belg tot het einde van het seizoen van Dalian Professional FC, eerder bekend als Dalian Yifang. Carrasco verliet Atlético twee jaar geleden voor een lucratief avontuur bij de Chinese club.

Carrasco brak door bij AS Monaco en ging in 2015 naar Atlético Madrid, waarmee hij in zijn eerste seizoen direct de finale van de Champions League haalde. De Belg tekende als invaller in de eindstrijd tegen Real Madrid voor de gelijkmaker (1-1). Via strafschoppen ging Atlético alsnog onderuit.

De 'Rode Duivel' kwam in 124 wedstrijden voor de Madrilenen tot 23 doelpunten en 17 assists. Bij Dalian Yifang maakte Carrasco in ruim vijftig wedstrijden 23 doelpunten en gaf hij 17 assists. Met de nationale ploeg pakte de Belg in 2018 brons op het WK in Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.