Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid blijft in Champions League

Atlético Madrid blijft in Champions League

28 nov 2018, 22:04

MADRID (ANP) - Atlético Madrid speelt ook na de winter nog in de Champions League. De Spaanse formatie van de Argentijnse coach Diego Simeone won op eigen veld vrij moeiteloos (2-0) van het zwakke AS Monaco en is zeker van een plaats bij de beste twee in de groep.

Binnen een half uur was het duel al beslist. Koke opende de score, via een door Benoit Badiashile van richting veranderd schot. Met 'buitenkantje' links vergrootte Antoine Griezmann de marge, op aangeven van Ángel Correa.

Na rust geloofde de thuisclub het wel. Falcao van Monaco miste nog een strafschop, Stefan Savic van Atlético kreeg de rode kaart.

Vooralsnog heeft Borussia Dortmund, dat later woensdag tegen Club Brugge speelt, de meeste kans om de Spanjaarden te vergezellen naar de volgende ronde.

Monaco heeft na vijf duels pas 1 punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.