Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético Madrid achterhaalt Dortmund

Atlético Madrid achterhaalt Dortmund

6 nov 2018, 23:58

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft Borussia Dortmund achterhaald aan de kop van groep A van de Champions League. De formatie van de Argentijnse coach Diego Simeone bracht in eigen stadion de Duitsers de eerste nederlaag toe, 2-0.

Na ruim een half uur kwam Atlético op voorsprong. Saúl schoot raak, weliswaar via de voet van verdediger Manuel Akanji. In de slotfase besliste Antoine Griezmann het duel met een beheerste schuiver, na een fraai uitgevoerde Spaanse uitval.

Club Brugge deklasseerde eerder dinsdag in deze groep Monaco, 4-0. Desondanks hebben de Belgen met 4 punten nog 5 punten achterstand op de beide lijstaanvoerders. AS Monaco kan de volgende ronde van de Champions League niet meer bereiken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.