Terug

Volg Vandaag Inside

Atlético blijft bij Leganés op 1-1 steken

Atlético blijft bij Leganés op 1-1 steken

3 nov 2018, 15:58

LEGANÉS (ANP) - Atlético Madrid is bij het laaggeplaatste Leganés blijven steken op 1-1. De ploeg van coach Diego Simeone blijft door het gelijkspel steken op twintig punten in La Liga. Bij winst had Atlético in ieder geval voor even de koppositie overgenomen van FC Barcelona. De Catalanen komen later zaterdag nog in actie bij Rayo Vallecano.

De Madrilenen, met oud-PSV'er Santiago Arias in de basis, hadden moeite om het doel te vinden in de voorstad van Madrid. Op de vrije trap van Griezmann halverwege de tweede helft had doelman Iván Cuella echter geen antwoord. Kort daarop redde hij wel fraai op een afstandsschot van de Fransman.

Leganés kwam echter terug met een late aanval. Rodrigo Tarin leek voor de thuisploeg te scoren. Zijn schot stuitte echter op de lat, maar ploeggenoot Guido Carrillo gaf de bal alsnog het laatste zetje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.