Terug

Volg Vandaag Inside

Atlanta van Frank de Boer speelt weer gelijk

Atlanta van Frank de Boer speelt weer gelijk

18 mrt 2019, 04:25

Atlanta United heeft weer gelijkgespeeld in de Major League Soccer (MLS). Het team van Frank de Boer kwam in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen Philadelphia Union.

Philadelphia kwam kort na rust op voorsprong, doordat Brendan Aaronson van net buiten het strafschopgebied binnenschoot. Dat was tegen de verhoudingen in, want in de eerste helft was het de ploeg van De Boer die het spel maakte en de kansen creëerde.

Na de 0-1 ging Atlanta United op jacht naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk in de 70e minuut. De net ingevallen Barco Ezequiel kopte een voorzet van rechts binnen. Aan de voorzet ging een mooie aanval vooraf, waardoor de verdediging van Philadelphia uit elkaar werd gespeeld.

De Boer heeft twee van zijn eerste zeven wedstrijden gewonnen bij Atlanta. Hij wacht nog op zijn eerste zege in de MLS. Atlanta werd vorig jaar kampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.