Terug

Volg Vandaag Inside

Athletic Club schiet Barcelona in blessuretijd uit beker

Athletic Club schiet Barcelona in blessuretijd uit beker

7 feb 2020, 09:33

Na Real Madrid is ook Barcelona uitgeschakeld in de kwartfinale van de strijd om de nationale beker van Spanje. De formatie van de nieuwe coach Quique Setién verloor van Athletic Club. De thuisclub zag Iñaki Williams in blessuretijd het winnende doelpunt maken, 1-0.

Frenkie de Jong speelde mee met Barcelona. Hij was een van de zes spelers van de Catalanen, onder wie ook Lionel Messi, die de gele kaart kreeg.

Eerder op de avond won Sociedad verrassend bij Real Madrid (3-4). Ook CD Mirandés, middenmoter uit de tweede liga, en Granada bereikten de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.