Terug

Volg Vandaag Inside

Atalanta wint ruim bij Lecce: 2-7

Atalanta wint ruim bij Lecce: 2-7

1 mrt 2020, 18:18

Atalanta heeft de vierde plaats in Serie A stevig in handen na een dikke uitzege van 7-2 op Lecce. De Colombiaanse spits Duvan Zapata nam drie goals voor zijn rekening voor de ploeg van de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon, die de hele wedstrijd meededen.

Lecce - Atalanta was een van de weinige wedstrijden in de hoogste Italiaanse voetbaldivisie die dit weekeinde wel doorgingen. Vijf wedstrijden werden geschrapt wegens de uitbraak van het coronavirus in met name Lombardije. De fans van Atalanta, afkomstig uit het noordelijk gelegen Bergamo, werden wel op koorts getest bij het ingaan van het stadion.

Bij rust was de stand nog 2-2. Verdediger Giulio Donati van de thuisploeg viel op met twee treffers in de eerste helft: eerst een eigen doelpunt na 17 minuten en vlak voor rust de gelijkmaker (2-2). Na rust sloeg Atalanta toe met drie doelpunten in een kwartier tijd. Zapata, die in de eerste helft al scoorde, maakte er nog twee. In de slotminuten voerden Luis Muriel en Roestan Malinovski de score verder op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.