Terug

Volg Vandaag Inside

Atalanta voor eerste keer Champions League in

Atalanta voor eerste keer Champions League in

27 mei 2019, 00:39

Op de laatste speeldag van de Serie A heeft Atalanta zich op eigen kracht verzekerd van kwalificatie voor de Champions League. De ploeg van coach Gian Piero Gasperini won met 3-1 van middenmoter Sassuolo. Daarmee stelde de club uit Bergamo een plaats in de top vier veilig, goed voor een ticket voor het kampioenenbal.

International Marten de Roon speelde de hele wedstrijd bij Atalanta, dat nog nooit deelnam aan de Champions League. Ploeggenoot Hans Hateboer was geschorst.

Met Atalanta plaatste ook Internazionale zich voor de Champions League. De Milanese ploeg won met 2-1 van Empoli. Stadgenoot AC Milan, dat met 3-2 won bij SPAL, greep als nummer vijf naast een CL-ticket.

Empoli eindigde op de achttiende plek en degradeerde daardoor naar de Serie B.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.