Terug

Volg Vandaag Inside

Atalanta met De Roon tegen Real Madrid

Atalanta met De Roon tegen Real Madrid

16 mrt 2021, 21:48

Atalanta start het duel in de Champions League tegen Real Madrid met Marten de Roon in de basis. De Nederlandse international staat op het middenveld met Joakim Mæhle, Matteo Pessina en Robin Gosens. Atalanta moet in Madrid een nederlaag van 1-0 uit de eerste wedstrijd goedmaken.

Hans Hateboer ontbreekt bij de ploeg van coach Gian Piero Gasperini wegens een blessure. Sam Lammers start op de bank. Gasperini begint voorin met Ruslan Malinovskiy, Luís Muriel en Mario Pasalic.

Real-coach Zinedine Zidane kan tegen de ploeg uit het Italiaanse Bergamo geen beroep doen op Eden Hazard. De Franse coach start met Lucas Vázquez, Karim Benzema en Vinícius in de aanval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.