Terug

Volg Vandaag Inside

Atalanta en Napoli blijven in de race om ticket Champions League

Atalanta en Napoli blijven in de race om ticket Champions League

3 apr 2021, 19:07

Atalanta blijft in de race om een ticket voor de Champions League voor het nieuwe seizoen. De club heeft in eigen stadion Udinese met 3-2 verslagen.

Luís Muriel (2) en Duvan Zapata maakten de doelpunten voor de voorlopige nummer 3 van de Serie A. Marten de Roon speelde de hele wedstrijd voor Atalanta. Bij Udinese werden de Nederlanders Bram Nuytinck, Marvin Zeegelaar en Jayden Braaf gewisseld.

Napoli blijft in het spoor van Atalante. De formatie van trainer Gennaro Gattuso won met veel moeite van Crotone (4-3), met dank aan doelpunten van Lorenzo Insigne, Victor Osimhen, Dries Mertens en Giovanni Di Lorenzo. Napoli staat voorlopig vierde in de Serie A, maar kan zaterdagavond gepasseerd worden door Juventus dat tegen Torino speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.