Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verhuurt Drinkwater

Chelsea verhuurt Drinkwater

7 jan 2020, 16:31

Aston Villa heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Danny Drinkwater. De 29-jarige middenvelder wordt tijdens de tweede seizoenshelft uitgeleend door Chelsea.

"Danny maakte deel uit van het team van Leicester City dat de landstitel veroverde en heeft Engeland vertegenwoordigd", zei trainer Dean Smith. "Hij is dus een zeer ervaren speler die onze ploeg aanzienlijk zal versterken."

Drinkwater wordt bij Aston Villa ploeggenoot van de Nederlander Anwar El Ghazi. Aston Villa staat in de Premier League op de 17e plek, net boven de degradatiestreep.

Aston Villa voetbalt woensdag in de League Cup tegen Leicester, waar Drinkwater tussen 2012 en 2017 onder contract stond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.