Terug

Volg Vandaag Inside

Aston Villa beboet aanvoerder Grealish voor negeren lockdown

Aston Villa beboet aanvoerder Grealish voor negeren lockdown

31 mrt 2020, 11:45

Aston Villa heeft zijn aanvoerder Jack Grealish een boete opgelegd omdat hij zich niet heeft gehouden aan de quarantainevoorschriften van de Britse overheid. "Aston Villa is diep ontgoocheld dat een van onze spelers de overheidsvoorschriften met betrekking tot het thuisblijven tijdens de coronacrisis heeft genegeerd", meldt de club uit de Premier League.

De aanvoerder had zondagmorgen zijn huis verlaten en werd later gesignaleerd bij een verkeersongeval. De politie kreeg foto's van Grealish binnen. De speler had kort daarvoor de fans van Aston Villa nog opgeroepen vooral thuis te blijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In Engeland is een lockdown van kracht.

De 24-jarige voetballer, een sleutelspeler bij Villa, kwam snel met een spijtbetuiging voor zijn domme fout, maar de clubleiding vond dat niet voldoende. Grealish moet een boete betalen en het geld zal door Aston Villa worden gedoneerd aan de universitaire ziekenhuizen van Birmingham.

Ook in Nederland zijn twee voetballers afgelopen weekend de fout in gegaan. Ondanks dat er nog geen lockdown in Nederland is, mag je niet met meer dan 3 personen bij elkaar zijn. Hier hadden Daishawn Redan en Quincy Promes maling aan. Zij werden namelijk voetballend gespot op straat.

VIDEO - 'Waarom gaan Promes en Redan niet in Wit-Rusland voetballen?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.