Terug

Volg Vandaag Inside

Asito komende tien jaar hoofdsponsor Heracles

Asito komende tien jaar hoofdsponsor Heracles

5 feb 2019, 17:44

ALMELO (ANP) - Asito blijft nog zeker tien jaar verbonden aan Heracles Almelo. Het schoonmaakbedrijf heeft een contract tot 2029 getekend als hoofdsponsor van de eredivisieclub en als naamgever van het stadion. Hoe het stadion precies gaat heten, wordt op 1 juli bekendgemaakt.

De lengte van het contract is een zeldzaamheid in het betaalde voetbal. ,,Met de langdurige samenwerking hebben Asito en Heracles Almelo de ambitie om de club, en in het bijzonder het stadion, te laten uitgroeien tot een centrale plek in de regio waar maatschappelijke initiatieven ontstaan en tot wasdom komen'', ze lieten de partijen weten.

De accommodatie van Heracles heet nu Polman Stadion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.