Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma wint en spaart spelers voor return met Ajax

AS Roma wint en spaart spelers voor return met Ajax

11 apr 2021, 22:06

Zonder verschillende basisspelers heeft AS Roma de thuiswedstrijd tegen Bologna winnend afgesloten. Borja Mayoral maakte het enige doelpunt voor de tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Europa League (1-0).

AS Roma verdedigt donderdag in het thuisduel met Ajax een voorsprong van 2-1. Met het oog op die ontmoeting liet trainer Paulo Fonseca de Nederlander Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Jordan Veretout, Edin Dzeko en doelman Pau López buiten zijn basisformatie. Henrikh Mkhitaryan is weer fit en mocht in de tweede helft invallen. Mitchell Dijks en Jerdy Schouten hadden een basisplaats bij Bologna.

Bij AS Roma, de nummer 7 van de Serie A, ontbraken de geblesseerde Leonardo Spinazzola, Chris Smalling en Stephan El Shaarawy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.