Terug

Volg Vandaag Inside

'AS Roma wil Karsdorp ruilen voor Berghuis'

'AS Roma wil Karsdorp ruilen voor Berghuis'

24 mrt 2020, 19:15

Journalist Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport schrijft vandaag op Twitter dat Roma geinteresseerd is in Steven Berghuis. De Romeinen willen de verhuurde Rick Karsdorp betrekken in de deal als ruilmateriaal.

De rechtsback verruilde Rotterdam drie jaar geleden voor Rome voor een aanzienlijk bedrag van 16 miljoen euro. Een succesperiode werd het, mede door blessureleed, nooit bij AS Roma voor Karsdorp.

De rechtsback keerde dit seizoen op huurbasis terug op het oude nest en na een moeizame start vanwege fitheid problemen, werd Karsdorp weer een vaste waarde in Rotterdam.

Steven Berghuis kende tot dusver helemaal een geweldig seizoen. Met vijftien goals en zeven assists in vierentwintig competitiewedstrijden was de rechtsbuiten de absolute vedette en smaakmaker bij Feyenoord.

Dit is AS Roma ook opgevallen en willen nu toeslaan. Steven Berghuis heeft er geen geheim van gemaakt na dit seizoen nog een buitenlands avontuur aan te willen gaan. Volgens Schira heeft Roma al het contact gelegd met Mino Raiola, zaakwaarnemer van Berghuis.

VIDEO - Wat als PSV belt voor Berghuis? 'Ik neem niet op'

Wat als PSV belt voor Berghuis? 'Ik neem niet op'
1:10
Wat als PSV belt voor Berghuis? 'Ik neem niet op'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.