Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma verliest tweede duel onder Ranieri

AS Roma verliest tweede duel onder Ranieri

16 mrt 2019, 21:07

FERRARA (ANP) - AS Roma heeft zijn tweede wedstrijd onder coach Claudio Ranieri verloren. SPAL was in Ferrara 2-1 te sterk voor de Romeinen, die maandag de rentree op de bank van Ranieri vierden met een zege op Empoli (2-1). Roma blijft vijfde op drie punten van Internazionale, dat zondag de derby speelt tegen AC MIlan. SPAL heeft door de zege afstand genomen van de degradatieplekken.

Mohamed Fares had de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong gebracht. Pas in de tweede helft kon AS Roma iets terug doen. Uit een strafschop maakte Diego Perotti gelijk. Justin Kluivert, die net als Rick Karsdorp in de basis begon, was al in de rust gewisseld. Karsdorp werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald door Ranieri.

SPAL kreeg na een uur eveneens een strafschop, na een overtreding op Andrea Petagna. De aanvaller ging zelf achter de bal staan en schoot zijn ploeg vanaf 11 meter naar de winst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.