Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma verliest bij rentree Karsdorp

AS Roma verliest bij rentree Karsdorp

1 sep 2018, 00:50

MILAAN (ANP) - Met Rick Karsdorp eindelijk weer in het basiselftal heeft AS Roma verloren bij AC Milan. Het werd 2-1 voor de thuisclub. Milan kwam op voorsprong door Franck Kessié. Federico Fazio maakte gelijk. Ver in blessuretijd zorgde Patrick Cutrone voor de beslissing.

Karsdorp speelde voor het eerst dit seizoen mee bij de Romeinen. Vorig seizoen kwam de van Feyenoord overgekomen verdediger slechts één keer in actie. Verder was hij bezig met het herstellen van een zware knieblessure. Karsdorp werd in de 78e minuut vervangen.

Justin Kluivert bleef op de bank bij AS Roma, vorig seizoen halve finalist in de Champions League. De derde Nederlander, Kevin Strootman, vertrok eerder in de week naar Olympique Marseille.

Na drie duels heeft Roma nu vier punten in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.