Terug

Volg Vandaag Inside

'AS Roma verkoopt Kluivert voor 10 miljoen aan Engelse promovendus'

'AS Roma verkoopt Kluivert voor 10 miljoen aan Engelse promovendus'

4 aug 2022, 16:41

Justin Kluivert gaat zijn loopbaan vervolgen in Engeland, zo meldt journalist Nicolò Schira. AS Roma verkoopt de buitenspeler voor zo'n tien miljoen euro aan promovendus Fulham.

De oud-Ajacied werd afgelopen seizoen verhuurd aan OGC Nice, waar hij in 27 Ligue 1-duels 4 keer scoorde en vijf assists gaf. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg Kluivert van trainer José Mourinho te horen dat er geen plek meer voor hem was in de Italiaanse hoofdstad. In Londen tekent de 23-jarige aanvaller een vijfjarig contract. Het is alweer de vijfde club voor de tweevoudig Oranje-international.

Kluivert maakte in 2018 voor ruim 17 miljoen euro de overstap van Ajax naar AS Roma. De club uit de Italiaanse hoofdstad verhuurde Kluivert de laatste twee seizoenen aan RB Leipzig en het Franse Nice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.