Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma verhuurt Florenzi aan Valencia

AS Roma verhuurt Florenzi aan Valencia

30 jan 2020, 22:10

De Italiaanse club AS Roma verhuurt middenvelder Alessandro Florenzi tot het einde van het seizoen aan de Spaanse club Valencia. De 28-jarige Florenzi, die vorig seizoen tot aanvoerder werd gepromoveerd bij de huidige nummer 4 van de Serie A, krijgt van de nieuwe coach Paulo Fonseca minder waardering.

Florenzi doorliep de jeugd van Roma en maakte in 2011 zijn debuut in het eerste. Hij speelde tot dusver 279 keer voor de Romeinse club en is inmiddels 35-voudig Italiaans international.

Valencia is de huidige nummer 7 in de Spaanse La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.