Terug

Volg Vandaag Inside

'AS Roma-verdediger Dean Huijsen verkiest Spanje boven Nederland'

'AS Roma-verdediger Dean Huijsen verkiest Spanje boven Nederland'

20 feb 2024, 19:41

Dean Huijsen kiest voor een interlandcarrière voor het nationale elftal van Spanje en laat Oranje dus links liggen. Dat meldt De Telegraaf. De geboren Amsterdammer is ingegaan op een uitnodiging van de Spaanse bond. Huijsen zal in eerste instantie uitkomen voor Jong Spanje.

Huijsen verhuisde op 5-jarige leeftijd met zijn ouders naar Spanje, waar hij speelde voor Málaga CF. Huijsen bereikte als 15-jarige het eerste elftal, waarna hij in 2021 werd overgenomen door Juventus. Afgelopen transferperiode vertrok de talentvolle verdediger op huurbasis naar AS Roma.

De inmiddels 18-jarige Huijsen ontwikkelt zich uitstekend in Italië, waar hij bij AS Roma inmiddels een basisplek heeft veroverd. Huijsen ontving nog een uitnodiging voor Jong Oranje. Dat vergemakkelijkte de keuze voor Spanje, aldus De Telegraaf. Hij speelde zijn laatste interlands onder voor Oranje onder 19.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.