Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma sneuvelt in Porto

AS Roma sneuvelt in Porto

7 mrt 2019, 00:43

PORTO (ANP) - Met Rick Karsdorp als matige basisspeler, en al gewisseld in de 55e minuut, heeft AS Roma het in de achtste finales van de Champions League niet gered. De Italiaanse ploeg verloor in de return tegen FC Porto met 3-1 na verlenging. De beslissende treffer viel uit een strafschop, die in de 117e minuut na interventie van de VAR werd toegekend. Het eerste duel was drie weken geleden in 2-1 voor AS Roma geëindigd.

De enerverende wedstrijd in Portugal leek op strafschoppen uit te draaien. Alessandro Florenzi trok echter opzichtig aan het shirt van Fernando, die overigens niet meer bij de bal kon. De VAR zag er een strafschop in, die werd benut door Alex Telles. Kort daarna ging aan de andere kant Patrik Schick nog neer door toedoen van Moussa Maréga. De VAR vond het deze keer echter geen penalty.

Justin Kluivert behoorde niet tot de wedstrijdselectie van AS Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.