Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma met Karsdorp en zonder Kluivert

AS Roma met Karsdorp en zonder Kluivert

6 mrt 2019, 21:09

PORTO (ANP) - Rick Karsdorp begint met AS Roma aan de return tegen FC Porto in de achtste finales van de Champions League. De voormalige Feyenoorder heeft van zijn trainer Eusebio Di Francesco vrij verrassend een basisplaats gekregen voor het duel in Portugal. Justin Kluivert behoort niet tot de wedstrijdselectie van de Romeinse club.

Het eerste duel in Italië eindigde drie weken geleden in 2-1 voor de thuisploeg. In die wedstrijd mocht Kluivert in de laatste minuut nog even invallen. Karsdorp behoorde destijds niet tot de wedstrijdselectie.

Beide ploegen verloren in het afgelopen weekeinde in de vaderlandse competitie. FC Porto ging met 2-1 onderuit tegen Benfica en moest daardoor de eerste plaats afstaan aan de rivaal uit Lissabon. AS Roma had in de derby tegen stadgenoot Lazio niets in te brengen (0-3). In dat duel bleven Karsdorp en Kluivert op de bank.

In het andere duel tussen Paris Saint-Germain en Manchester United is de Nederlandse jeugdinternational Tahith Chong vooralsnog reserve bij de Engelse bezoekers. De Franse kampioen verdedigt een voorsprong van 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.