Terug

Volg Vandaag Inside

'AS Roma gaat zich in de winterstop melden bij Feyenoord'

'AS Roma gaat zich in de winterstop melden bij Feyenoord'

15 nov 2021, 14:27

AS Roma heeft een oogje op Marcos Senesi. Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport wil trainer José Mourinho de Argentijnse verdediger van Feyenoord in de winter naar Rome halen. De krant schrijft dat Senesi voor 10 miljoen euro is op te halen in De Kuip.

De 24-jarige Argentijn ligt tot de zomer van 2024 vast bij Feyenoord. Senesi is een vaste waarde in het elftal van trainer Arne Slot. De verdediger was al een paar keer in beeld bij de nationale ploeg, maar tot een debuut in het Argentijnse A-elftal kwam het nog niet. Senesi speelde wel al voor het olympisch elftal van zijn land. Hij werd de afgelopen jaren regelmatig in verband gebracht met een transfer naar een grote Europese club.

Volgens Corriere dello Sport hoopt AS Roma in de komende transferperiode de Albanese verdediger Marush Kumbulla te slijten, om zo ruimte te maken voor Senesi. Met Rick Karsdorp speelt al een oud-Feyenoorder voor de Romeinse club. AS Roma staat op de zesde plaats in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.