Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma en AC Milan in evenwicht

AS Roma en AC Milan in evenwicht

3 feb 2019, 23:40

ROME (ANP) - Het duel tussen AS Roma en AC Milan, de nummer 5 en 4 van de Serie A, is in een gelijkspel geëindigd. In het Stadio Olimpico in Rome werd het 1-1.

Krzysztof Piatek, die vorige maand overkwam van Genoa, tikte op aangeven van Lucas Paqueta binnen voor de 0-1. Piatek is de eerste Pool ooit die in competitieverband weet te scoren voor AC Milan. In de eerste minuut van de tweede helft maakte Nicolo Zaniolo van dichtbij gelijk na geschutter in de defensie van de Milanezen. Zaniolo was voor de derde keer op een rij trefzeker in een thuisduel.

Rick Karsdorp werd bij AS Roma vlak voor het einde gewisseld en ploeggenoot Justin Kluivert mocht juist tien minuten voor tijd invallen. Voorafgaand aan het duel werd de thuisploeg uitgefloten vanwege de 7-1-nederlaag in de beker van woensdag tegen Fiorentina.

AS Roma en Milan liepen een punt in op Inter, dat eerder op de avond verrassend verloor van Bologna (0-1). Inter heeft 40 punten, Milan vier punten minder en AS Roma vijf punten minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.