Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma eenvoudig langs Sassuolo

AS Roma eenvoudig langs Sassuolo

26 dec 2018, 20:57

ROME (ANP) - AS Roma is in de Serie A gestegen naar de zevende plek. Vier dagen na de nederlaag van 1-0 bij koploper Juventus, won het team van coach Eusebio Di Francesco in eigen stadion met 3-1 van Sassuolo. Roma heeft na achttien speelronden 27 punten en Sassuolo 25.

Justin Kluivert en Rick Karsdorp bleven bij Roma allebei buiten de basisopstelling. Kluivert, die anderhalve week geleden zijn eerste doelpunt in de competitie voor Roma maakte, mocht wel het laatste kwart van de wedstrijd meedoen. Toen leidde Roma al met 3-0.

Diego Perotti opende in de achtste minuut vanuit een strafschop de score. De Tsjech Patrik Schick omspeelde halverwege de eerste helft de keeper en schoot de 2-0 binnen. Na de pauze scoorde middenvelder Nicolo Zaniolo ook nog voor Roma. In blessuretijd deed de Senegalees Kouma Babacar iets terug namens Sassuolo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.