Terug

Volg Vandaag Inside

'AS Roma denkt aan De Jong als technisch directeur'

'AS Roma denkt aan De Jong als technisch directeur'

12 nov 2020, 20:44

PSV moet rekening houden met het vertrek van technisch manager John de Jong. De Jong is in beeld bij AS Roma, zo meldt Voetbal International.

'De naam van De Jong dook deze donderdag op in de Italiaanse media en de belangstelling van Roma blijkt te kloppen', schrijft het voetbaltijdschrift. De Italianen hebben de technisch directeur van PSV op een zogeheten shortlist gezet, samen met twee andere kandidaten.

De Jong heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022. De 43-jarige De Jong stond tussen 2000 en 2008 als speler onder contract bij PSV. Na zijn periode als speler ging hij verder als scout. in 2018 volgde De Jong de naar Everton vertrokken Marcel Brands op als technisch directeur van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.