Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma-coach heeft goed nieuws voor Justin Kluivert

AS Roma-coach heeft goed nieuws voor Justin Kluivert

1 okt 2018, 21:16

Op 23 september mocht Justin Kluivert nog in de basis starten bij AS Roma tegen Bologna, Roma verloor met 2-0 en Kluivert werd na ruim een uur gewisseld. Sindsdien is de oud-Ajacied uit de basis verdwenen.

Zonder Kluivert won AS Roma met 4-0 van Frosinone en met 3-1 van Lazio. Toch heeft Justin Kluivert hoop op speelminuten dinsdag, in het Champions League-duel tegen Viktoria Plzen. Sat onthult zijn coach vanmiddag: "Kluivert is er klaar voor, hij zou morgen vanaf het begin mee kunnen spelen."

AS Roma verloor de eerste Champions League-wedstrijd met 3-0 van Real Madrid. Viktoria Plzen speelde 2-2 gelijk tegen CSKA Moskou.

_

_

Justin Kluivert baalt bij AS Roma: 'Eigen schuld!'

_

_

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.