Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma bevestigt zware knieblessure Zaniolo na duel met Oranje

AS Roma bevestigt zware knieblessure Zaniolo na duel met Oranje

8 sep 2020, 12:45

De Italiaanse international Nicolò Zaniolo heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen en moet een operatie ondergaan. Medisch onderzoek in Rome wees dinsdagochtend uit dat de 21-jarige middenvelder van AS Roma de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft afgescheurd tijdens het gewonnen duel met Oranje in de Nations League (0-1). Zaniolo moest zich kort voor rust laten vervangen na een duel met Donny van de Beek.

De zevenvoudig international liep begin dit jaar ook al een zware knieblessure op, toen tijdens het competitieduel met Juventus. Zaniolo raakte toen geblesseerd na een duel met Matthijs de Ligt. De aanvallende middenvelder vreesde het EK te moeten missen, maar vanwege de coronacrisis werd de Europese eindronde uitgesteld naar de zomer van 2021. Zaniolo maakte begin juli zijn rentree in de Serie A.

De Italiaan begon maandag in de basis bij de 'Azzurri' in de Johan Cruijff ArenA, maar na een ogenschijnlijk onschuldig duel met Van de Beek moet Zaniolo nu weer maanden revalideren.

Bekijk hieronder de reactie van Lodeweges na afloop van het verloren duel tegen Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.