AS Monaco in laatste kwart langs Nantes

11 aug 2018, 21:02

NANTES (ANP) - AS Monaco heeft drie punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De nummer twee van vorig seizoen in de Franse competitie won zaterdag de uitwedstrijd tegen Nantes met 3-1.

De overwinning kwam pas laat tot stand. Rony Lopes opende in de 69e minuut de score. De Portugees stond na een voorzet vanaf de rechterkant, die door een verdediger van Nantes van richting werd veranderd, op de goede plaats om de bal bij de tweede paal in het doel te koppen.

Spits Stevan Jovetic verdubbelde in de 80e minuut de voorsprong en Radamel Falcao nam in de 83e minuut het derde doelpunt voor zijn rekening. De Colombiaanse aanvaller, die met zijn land op het WK in Rusland strandde in de achtste finales, kwam halverwege de tweede helft (toen het nog 0-0 was) als invaller in het veld. Nantes redde in blessuretijd via Emiliano Sala in blessuretijd de eer.

Kampioen Paris Saint-Germain speelt zondag tegen Caen de eerste wedstrijd in de competitie.