Terug

Volg Vandaag Inside

Arzani alweer weg bij FC Utrecht

Arzani alweer weg bij FC Utrecht

26 jan 2021, 12:43

Daniel Arzani is na een half jaar alweer vertrokken bij FC Utrecht. De 22-jarige Australiër was gehuurd van Manchester City, maar groeide niet uit tot een vaste waarde. De Engelse topclub verhuurt de in Iran geboren aanvaller nu aan de Deense club Aarhus GF.

Arzani kwam in september en oktober in de Eredivisie tot vier invalbeurten bij het eerste elftal. Daarnaast speelde hij zes competitiewedstrijden voor Jong FC Utrecht.

"We zijn open en eerlijk naar elkaar geweest en kwamen samen met Daniel en Manchester City tot de conclusie dat het voor alle partijen beter is als hij elders voor zijn kansen gaat", zegt Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.