Terug

Volg Vandaag Inside

Arteta ziedend na 'wanprestatie' Arsenal

Arteta ziedend na 'wanprestatie' Arsenal

9 nov 2020, 14:10

Arsenal-trainer Mikel Arteta wilde na de nederlaag tegen Aston Villa (0-3) niets weten van excuses. "Voor grote teams gelden geen excuses. Die kunnen zich dat niet permitteren. Wij dus ook niet", mopperde de Spaanse manager van de 'Gunners'.

Arsenal incasseerde in het eigen Emirates-stadion al de vierde nederlaag in acht competitiewedstrijden. De ploeg van Arteta verloor eerder van landskampioen Liverpool, Manchester City en Leicester City. Tegen Aston Villa ging Arsenal hard onderuit.

"Wij verwachten iedere wedstrijd te winnen, dat moet de standaard zijn", zei Arteta, die eind vorig jaar werd aangesteld als opvolger van zijn landgenoot Unai Emery en met Arsenal de FA Cup en het Community Shield veroverde. "Dus als iemand denkt dat één of twee wedstrijden achter elkaar winnen genoeg is, dan heeft hij het volledig mis. Dat valt niet te accepteren. Ik pik die instelling niet. De club verdient dat ook niet."

Arteta had geen goed woord over voor het optreden van zijn ploeg tegen Aston Villa. "Voor het eerst sinds ik hier ben, heb ik het gevoel dat we echt onder ons niveau hebben gepresteerd. Dat is onacceptabel. Het liefste zou ik nu gelijk al weer een wedstrijd willen spelen om dit uit ons systeem te krijgen. Ik ben benieuwd hoe de spelers reageren, of ze in de spiegel durven te kijken. We kunnen veel beter dan we hier hebben laten zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.