Terug

Volg Vandaag Inside

Arteta sluit vertrek Aubameyang bij Arsenal uit

Arteta sluit vertrek Aubameyang bij Arsenal uit

2 jan 2020, 21:30

Mikel Arteta, de nieuwe trainer van Arsenal, wil zijn aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang onder geen beding laten gaan. De spits uit Gabon is met dertien doelpunten de topschutter van de ploeg die dit seizoen in de Premier League wederom tegenvallend presteert. Aubameyang wil volgens Engelse media graag naar een club waarmee hij in de Champions League kan spelen, maar Arteta sluit een winters vertrek van de spits uit.

"Ik wil er niet eens aan denken dat 'Auba' weg gaat. Ik wil hem hier hebben", zei Arteta een dag na de zege op Manchester United (2-0). De 'Gunners' stegen daardoor in de Premier League naar de tiende plaats. Ze zijn wel ver verwijderd van een plek in de top 4, die recht geeft op een ticket voor de Champions League.

Arteta hoopt ook dat Granit Xhaka blijft. De Zwitserse middenvelder leek naar Hertha BSC te verhuizen, maar stond tegen ManUnited 'gewoon' weer in de basis. "We hebben een gesprek gehad, omdat ik zijn gevoelens wilde weten. Ik heb hem verteld dat we hem als club steunen. We hebben hem nodig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.