Terug

Volg Vandaag Inside

Arteta niet bang om baan te verliezen

Arteta niet bang om baan te verliezen

1 dec 2020, 11:23

Mikel Arteta vreest niet voor het verlies van zijn baan. Dat zei de 38-jarige trainer van Arsenal na de nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers (1-2). Arsenal staat na tien wedstrijden op de 14e plek en heeft pas vier keer gewonnen.

"Op de dag dat ik besloot coach te worden, wist ik dat ik op een dag zal worden ontslagen of de club zal verlaten, maar ik weet niet wanneer dat gaat gebeuren", zei Arteta. "Met dit beroep weet je dat het zal gebeuren, maar ik maak me er nooit zorgen over. Mijn enige zorg is om het beste uit de spelers te halen en de club zo goed mogelijk van dienst te zijn."

Arteta werd in december van vorig jaar aangesteld. Dit jaar won hij met The Gunners de FA Cup en de Engelse Supercup.

Dit seizoen loop het moeizaam bij Arsenal en de club kwam pas tien keer tot scoren. "We kunnen iedereen verslaan, maar we kunnen ook van iedereen verliezen omdat de marges zo minimaal zijn", zei Arteta.

"We willen natuurlijk meer goals gaan scoren. De berg om te beklimmen is hoog."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.