Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal-ster beroofd door gemaskerde mannen met honkbalknuppel'

'Arsenal-ster beroofd door gemaskerde mannen met honkbalknuppel'

1 dec 2021, 00:15

Een bizar bericht uit Engeland: Arsenal-speler Gabriel zou op gewelddadige wijze zijn overvallen in het huis van een vriend. Daily Mail zegt te weten dat de overval uiteindelijk mislukte toen de Braziliaanse verdediger in de tegenaanval ging en er een worsteling ontstond.

Het zou zijn gebeurd toen Gabriel en een vriend terugkwamen van een avond stappen. Het duo zou gevolgd zijn tot aan het huis. Bij het uitstappen van de auto zijn de twee geconfronteerd door de belagers. Direct zou Gabriel een honkbalknuppel tegen zijn gezicht aan hebben gekregen en werd de voetballer gesommeerd om de sleutels van zijn Mercedes af te staan. Op de beelden uit de rechtbank is te zien dat Gabriel zijn mobiele telefoon en horloge moet afstaan aan een gemaskerde overvaller met een honkbalknuppel.

Even later ging de dief in de aanval en verkocht de Arsenal-speler hem een klap. Hierna ontstond er een worsteling tussen de overvaller en Gabriel. De dief koos uiteindelijk eieren voor zijn geld en rende met de staart tussen de benen weg. De aanklager verklaarde in de rechtbank dat er geen gewonden zijn gevallen. 'Maar er is een grote schok veroorzaakt. Ze pikten toevallig twee slachtoffers uit die erg fit waren en van zich af konden bijten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.