Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal wil Ziyech deze winter binnenhalen, Ajax vraagt 50 miljoen'

'Arsenal wil Ziyech deze winter binnenhalen, Ajax vraagt 50 miljoen'

5 jan 2020, 13:45

Arsenal wil Hakim Ziyech deze winter overnemen van Ajax, meldt Express. Nieuwbakken Arsenal-trainer Mikel Arteta is op zoek naar nieuwe impulsen voor zijn elftal en ziet in Ziyech de gewenste versterking.

Ajax zou volgens Express niet onwelwillend tegenover een winterse transfer van Ziyech staan, maar dan zal Arsenal wel moeten voldoen aan de vraagprijs van 50 miljoen euro.

Arsenal staat momenteel negende in de Premier League en heeft een achterstand van 9 punten op plek 4, die recht geeft op directe plaatsing voor de Champions League.

René: 'Ziyech naar Arsenal? Dat kan hij aan!'

'Wat is de mooiste club voor Ziyech?'
0:52
'Wat is de mooiste club voor Ziyech?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.