Terug

Volg Vandaag Inside

‘Arsenal wil Kökcü: recordtransfer lonkt voor Feyenoord’

‘Arsenal wil Kökcü: recordtransfer lonkt voor Feyenoord’

5 mrt 2020, 16:00

Volgens de Britse krant The Daily Mail zou Arsenal geïnteresseerd zijn in Orkun Kökcü. Arsenal zou zo snel mogelijk de onderhandelingen met Feyenoord over de 19-jarige middenvelder willen openen.

Volgens de krant moet Kökcü 26,5 miljoen euro kosten. Daarmee zou het talent in een klap de duurste uitgaande transfer uit de geschiedenis van Feyenoord worden. Op dit moment is dat record in handen van Dirk Kuyt met een transfersom van 18 miljoen euro.

Het was al bekend dat Feyenoord het doorlopende contract tot 2023 van Kökcü graag wil verlengen. Helemaal nu Advocaat van hem een vaste basiskracht heeft gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.